Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

L’ART POUR L’ART Ember a falvédőről - Tokaj


Tokaj Fesztiválkatlan

2020. július 31. 20:00



L'art pour l'art
Ember a falvédőről
2020. július 31. (péntek), 20:00
Tokaj Fesztiválkatlan - Nagyszínpad


Nyilván Önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről". Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? A L’art pour l’art Társulata viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyta nyugodni őket. 

Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattak, egyre mélyebbre ásva magukat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttek a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!  

Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésük hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.

Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtalálták a választ az emberiség egyik nagy kérdésére. Arra bíztatnak hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol a kutatásuk összes bizonyítékát Önök elé tárják a színpadon, vagy a büfében. Amennyiben bármilyen kérdésük vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak hozzájuk, vagy a fal felé!